Winnende teams krijg je door heldere doelstellingen. De teamdoelstellingen worden vooraf met het management besproken en getoetst.

Daarnaast gebruiken we gerenommeerde profilering tools om een geborgd inzicht te krijgen in de individuele talenten. Wij bereiden samen met het management de ambities voor en de  inrichting van de “dag”.  Daarnaast zorgen wij voor de online vragenlijsten en het interpreteren van de profielen.

VIP24

Dit doen we door het inzetten van professionele profilering VIP24 tools zoals RIASEC en MBTI. Dit is een set aan vragen (profileringsmethodieken) die helpt om een diepgaand beeld van jezelf te verkrijgen (1 uur).

Deze profielen worden geïnterpreteerd door ons en als profiel overhandigd aan de deelnemers.

 

 


Fun

Verandering en fun gaan hand in hand.  Het coaching programma wordt ondersteunt door een beleeftour waarbij de teams in groepen op elektrische choppers een tour maken door Den Bosch. 

 

 

 

Het winnende team

We zorgen voor een gezamenlijke dag met de teams. Hier gaan we spelen met de verschillende profielen en laten we jullie ervaren hoe je elkaars kracht kunt leren en kennen en daar beter op in kan spelen.

Deze dag staat in het teken van confrontatie, fun en samen werken.  Wij geloven dat deze inzichten en confrontatie bijdraagt aan een “teamomgeving” die leidt tot het maximale resultaat.

 

Ketelhuis

De team sessies vinden plaats in Het Ketelhuis bij De Mengfabriek in Den Bosch. De Mengfabriek is circulair netwerk ervaren ondernemers, beginnende startups, kunst-, cultuur- en onderwijsinstellingen. De Mengfabriek is een partij van betekenis op het gebied van stedelijke transitie, sociale innovatie en talent development. Een broedplaats en een living lab.